Invo er nå inne i en spennende vekstfase, og i den sammenheng skal vi styrke salgsteamet i Oslo og søker Account Managere med erfaring fra programvaresalg.  Vi ser etter deg (søk gjerne sammen med en dyktig kollega) som vil trives i rollen som rådgiver og som er opptatt av å synliggjøre hvordan våre løsninger kan bidra til kvalitetssikring og mer effektive løsninger for våre kunder.  Det er viktig for oss at du har god forretningsforståelse, for i Invo får du jobbe med kunder på tvers av ulike bransjer og størrelser. Invo utvikler brukervennlige løsninger som gir sluttbrukere en enklere hverdag - Invo leverer fremtidens digitale arbeidsplass!

Vi ser etter deg som er fremoverlent og ser muligheter, som er en god lagspiller og som ønsker å bidra til fellesskapet.  Du kommer til et ungt og positivt miljø med en kultur som har fokus på å utvikle de ansatte.

Hovedoppgaver:

 • Planlegge og iverksette salgsaktiviteter
 • Løsningssalg der man synliggjør kundens nytteverdi 
 • Bygge og forvalte egen kundeportefølje
 • Forhandlinger
 • Nettverksbygging

Bakgrunn:

 • Utdannelse på Bachelor nivå eller lignende, gjerne med fokus på økonomi
 • Dokumenterte resultater fra løsningssalg
 • Erfaring med salg av Software
 • Ønskelig med erfaring fra Enterprise markedet
 • IT forståelse og interesse
 • God forretningsforståelse
 • Gode norsk -og engelsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig

Vi ønsker at du skal være endringsvillig, resultatorientert og bevisst på at resultater kommer av å jobbe målrettet, strukturert og gjennom å bygge gode relasjoner både til kunder og internt i organisasjonen. Invo har et godt miljø, både ved kontoret i Ålesund og i Oslo, og vi er opptatt av at du kan kjenne deg hjemme i den jordnære kulturen som kjennetegner selskapet. Invo har definerte vekstmål for de kommende årene, og vi ser etter deg som er motivert til å jobbe etter en omforent plan for å bidra til at selskapet når målene.

Vi tilbyr:

 • Du vil bli del av et spennende selskap i vekst, og et godt og velfungerende arbeidsmiljø. Invo tilbyr innovative løsninger som skal sikre selskapet en markedslederposisjon i Norge, Norden og Europa! For den rette vil det åpne seg nye spennende muligheter.
 • Det blir investert mye i løsninger og marked/PR for å øke kjennskapen til selskapet, noe som vil gjøre det enklere for våre selgere å få nye kunder og sørge for at kundene i større grad tar kontakt med oss.
 • Ledelsen og de ansatte vil sørge for at du blir tatt godt imot, og mottar nødvendig innføring i din nye jobb.
 • Konkurransedyktige betingelser.
 • Ledelsen har høye ambisjoner for selskapet – se artikkel fra Sunnmørsposten.

Stillingen rapporterer til Salgs- og markedsdirektør i Oslo.

Arbeidsgiver Invo AS
Stillingstittel Account Manager
Søknadsfrist 02.08.2020
Arbeidssted Schweigaardsgate 16, 0191 Oslo

Har du spørsmål?

Irene V. Mjelde
Irene V. Mjelde Management Consultant Yapril AS
Irene V. Mjelde
Irene V. Mjelde Management Consultant Yapril AS
Irene V. Mjelde
Irene V. Mjelde Management Consultant Yapril AS
Gro Merethe Johnsrud
Gro Merethe Johnsrud Salgs- og Markedsdirektør Invo AS
Gro Merethe Johnsrud
Gro Merethe Johnsrud Salgs- og Markedsdirektør Invo AS
Gro Merethe Johnsrud
Gro Merethe Johnsrud Salgs- og Markedsdirektør Invo AS

Invo AS

Invo AS er Microsoft ISV Gold Partner og er et av Norges ledende kompetansemiljø på SharePoint.  Invo utvikler standard programvare som er integrert med Microsoft, og gjennom kontinuerlig innovasjon er selskapet godt posisjonert for videre vekst. Det som gjør oss unike er vår loggklient, Invo Move. Med Invo Move har man en loggklient integrert med MS SharePoint/Office 365 som forenkler lagring av selskapsinformasjon. Invo Move gir brukerne full tilgang til MS SharePoint og One Drive for business direkte fra Outlook. 

Fokus er å levere brukervennlige løsninger innenfor ulike forretningsområder og bransjer. Selskapet har en differensiert kundeportefølje som gir store synergier ved utvikling av programvaren. I Invo AS etterstreber vi å jobbe tett med kundene for å få innspill og ideer til ny og forbedret funksjonalitet. Selskapet har kultur for læring og et system for kompetansedeling. Med denne kunnskapen bistår vi kundene med fokus på å levere løsninger for samhandling. 

Selskapet hadde i 2018 en samlet omsetning på NOK 24 og 21 ansatte fordelt på hovedkontor i Breivika i Ålesund, og salgskontor i Oslo.