Anleggsleder

Den store byggeaktiviteten på Nordvestlandet skjer innenfor sektorer som bolig, industri og kontor, fiskeoppdrett på land og veibygging. Vi er engasjert i alle disse.

Som regionens mest komplette entreprenør på grunnarbeid, dekker vi hele verdikjeden - fra rådgiving og prosjektering til gjennomføring. Som vår nye anleggsleder har du hele dette store fagmiljøet med deg når du skal bidra til at vi innfrir oppdragsgivernes høye forventninger. 

Som anleggsleder får du ansvaret for:

  • Fremdriften, herunder bemanning og HMS.
  • Oppfølging av underentreprenører på byggeplass
  • Kontroll med innkjøp, kontrakt og økonomien i prosjektet
  • Dokumentasjon iht. eksterne og interne krav

Du blir også stedfortreder for prosjektleder i en travel hverdag.

Personlighet og væremåte:

Nå har du erfaring fra anleggsdrift, så du er godt kjent med kravene til kvalitet, sikkerhet og fremdrift. Du kjenner også betydningen av å kunne trekke på et godt arbeidsmiljø og all kompetansen som finnes i slike. Det trenger du, ikke minst når du skal finne gode løsninger på alle utfordringene som dukker opp underveis.

Med andre ord: Du er faglig trygg, beslutningsdyktig og tenker klart under press. Du er en god leder som kommuniserer godt og får folk med deg. Og kommer du bort i noe som andre kan bedre enn deg, søker du hjelpen der den er å finne. Det er faktisk en del av ACO-kulturen.

Vi mener du bør ha disse kvalifikasjonene:

  • Minst to års relevant erfaring, som for eksempel formann/anleggsleder/byggeleder/rådgiver
  • Fordel med bygg-/anleggsutdannelse på fagskole eller høyskolenivå
  • Kunnskap om og interesse for utnyttelse av digitale hjelpemidler

Som en del av ACO Anlegg får du varierte arbeidsdager i et godt og utviklende fagmiljø. Intern kompetanseutvikling er satt i system. Videre har vi gode lønns- og pensjonsordninger, og en bonusavtale som gjelder alle ansatte.

Har du spørsmål?

Marius Halvorsen
Marius Halvorsen Management Consultant
Espen Sundgot
Espen Sundgot Management Consultant
Arbeidsgiver ACO Anlegg AS
Stillingstittel Anleggsleder
Søknadsfrist 06.02.2022
Arbeidssted Tennfjord

ACO Anlegg AS

ACO Anlegg AS er et solid maskinentreprenørfirma med et komplett tjenestetilbud innen grunnarbeider. Det geografiske arbeidsområdet vårt er Nordvestlandet. Hovedkontoret er sentralt plassert i Tennfjord i Ålesund kommune. Vi er per i dag ca 70 medarbeidere, og omsatte i 2021 for ca. 300 mill. Vi er posisjonert for videre vekst, noe som åpner nye muligheter for dyktige medarbeidere som vil videre.