Bli med å skape de beste kundeopplevelsene sammen med oss i Bravida! 

Bravida er den største aktøren innen elektro, rør og ventilasjon i Norden. Vi er ambisiøse og ønsker å bli best i Norden ved å være kundens førstevalg og bransjens mest attraktive arbeidsgiver. Som ett selskap med samme arbeidsmetoder, kultur, strategier og lokal tilstedeværelse skaper vi de beste kundeopplevelsene. Dette kaller vi The Bravida Way. Nå trenger vi DEG med på laget som kan bidra til at vi når vår ambisiøse vekststrategi samt være vår Talent Magnet ut mot kundene.

Din arbeidshverdag:
Hos oss vil du være en del av et uformelt og sosialt arbeidsmiljø hvor fagkompetansen er sterk. Vi vet at sammen skaper vi de beste resultatene. Samtidig bryr vi oss om våre medarbeidere og deres utvikling. Derfor vil du i rollen som Avdelingsleder Elektro være med på lederforum to ganger i året sammen med andre dyktige avdelingsledere. Vi mener at når du vokser, vokser vi. I denne rollen vil du ha ansvar for 35 medarbeidere innen avdeling elektro. Med det overordnede ansvaret for avdelingen vil spennet av arbeidsoppgaver være stort. Likevel vil noen av dine viktigste arbeidsoppgaver være:

  • Daglig drift av avdelingen, herunder forvaltning av avdelingens menneskelige og materielle ressurser
  • Overordnet prosjektansvar og prosjektdeltakelse
  • Personalansvar - utvikle og ta vare på medarbeiderne
  • Markedsutvikling – være en synlig leder utad (Talent Magnet)
  • Bidra i den regionale ledergruppen bestående av 11 avdelinger
  • Å bygge kultur innad i selskapet

Hvem er du?
Vi ser for oss at du er en strukturert, beslutningsdyktig og initiativrik person som evner å motivere de rundt deg. Du har fokus på kompetansedeling og det å spille hverandre god. Samtidig er du en person som får gjennomslag for dine ideer/planer og er handlingsdyktig. For å kunne lykkes i denne rollen har du god kjennskap til bransjen og en fagforståelse i bunn. Du kan gjerne ha fagbrev eller bachelor, men erfaring kan kompensere for manglende utdanning.

Kjenner du deg igjen i dette, send oss en søknad!

Søknader vurderes fortløpende.

Har du spørsmål?

Kariann Sandvik
Kariann Sandvik Managing Partner, Yapril AS
Kariann Sandvik
Kariann Sandvik Managing Partner, Yapril AS
Arbeidsgiver Bravida Norge AS
Stillingstittel Avdelingsleder Elektro
Søknadsfrist Snarest
Arbeidssted Ålesund

Bravida Norge AS

Bravida gir bygninger liv – døgnet rundt, hele året. Vi gjør det ved hjelp av tusenvis av medarbeidere som installerer og vedlikeholder anlegg for energi, varme, kjøling, vann, ventilasjon og sikkerhet. Ting som bare skal fungere. Bravida har mer enn 300 avdelinger i Norden og hver lokale avdeling har sitt spesialområde, men kundene er felles. Med tett samarbeid mellom avdelingene – både lokalt og i hele Bravida – skaper vi et unikt helhetstilbud til hver kunde.