Gurskøy AS er et selskap med et sterkt fundament og en velrenommert leverandør av egne skipsutstyrsprodukter. Hovedproduktet er landgangsutstyr til skip med kunder i mer enn 40 land. Produksjonen foregår i eget verksted av dyktige medarbeidere med moderne maskiner og robotisert sveising. Bli med å ta selskapet til neste fase!

Daglig leder ønsker å trappe ned og vi søker derfor hans etterfølger. Deg vi ser etter er en relasjonsskapende og kvalitetsorientert leder som vil bygge videre på den unike plattformen som Gurskøy AS er.

Din arbeidshverdag:
Gurskøy er et solid selskap med fokus på å levere produkter av god funksjonalitet og kvalitet. Hos oss vil du bli del av et selskap med sterk faglig ekspertise som kontinuering strekker seg etter forbedringer for å styrke vårt produktspekter.
Jobben har stor spennvidde i oppgaver fra drift til markedsrettet arbeid, både nasjonalt og Internasjonalt.  

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Videreutvikle selskapet i samspill med styret og organisasjonen
  • Øke fokus på markedsføring og salg
  • Utvikle selskapets verdikjede
  • Utvikle ledergruppe og bygge organisasjonen videre

Hvem er du?
Du er en nysgjerrig og initiativrik leder med god forretningsforståelse som har et helhetlig perspektiv. Du har fokus på å skape verdi gjennom godt samarbeid og engasjement. For å  lykkes i denne rollen har du ledererfaring fra sammenlignbar bransje. Du har relevant høyskoleutdannelse, teknisk, økonomisk forståelse og markeds- og salgserfaring.

Du er velkommen til å ta kontakt med en av våre rådgivere for ytterligere informasjon. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i prosessens innledende fase.

Søknader vurderes fortløpende.

Har du spørsmål?

Espen Sundgot
Espen Sundgot Management Consultant Yapril AS
Espen Sundgot
Espen Sundgot Management Consultant Yapril AS
Maren Øverli
Maren Øverli Management Consultant Yapril AS
Maren Øverli
Maren Øverli Management Consultant Yapril AS
Maren Øverli
Maren Øverli Management Consultant Yapril AS
Arbeidsgiver Gurskøy AS
Stillingstittel Daglig leder
Søknadsfrist Snarest
Arbeidssted Gurskøy

Gurskøy AS

Gurskøy AS har et bredt spekter av produkter innen kategorien skipsutstyr, samt frysereoler til fiskeindustrien. Produksjonen foregår i Norge av personell av med høy kompetanse og med moderne produksjonsteknologi. Våre produkter er levert til kunder i mer enn 40 land. Vi har fokus på produktutvikling og kontinuerlig forbedring for å styrke vårt produktspekter.  2022 var omsetningen 22,5 MNOK og har som mål å vokse videre. Gurskøy er sertifisert etter ISO 9001: 2015.