Bli en del av et voksende selskap med mye kunnskap og innovasjon!

LKG Innovation AS er et familiekonsern som vokser i god fart og har sterke verdier innenfor bærekraft, samfunnsansvar og en lidenskap for nytenking. Hovedvirksomheten vår er Pharma Marine AS. Vi bruker kunnskapen og tradisjonene fra generasjonene før oss og kombinerer de med dagens teknologi. Med dette produserer vi høykvalitets omega-3 produkter, som eksporteres til store deler av verden i både bulk, flasker og porsjonsposer. Konsernet er godt rustet for videre vekst og ønsker flere kloke hoder som kan være med på denne reisen. Nå ønsker vi å styrke vår økonomifunksjon og ser derfor etter en Financial Manager som er nysgjerrig, fremoverlent og har god faglig tyngde.

 

Din arbeidshverdag:

Som Financial Manager vil du være en viktig ressurs i arbeidet med å utvikle system og økonomifunksjonen hos oss. Du vil lede fire dyktige og faglig sterke medarbeidere innen økonomi og IT med et stort engasjement for arbeidsplassen sin. Du vil være ansatt i LKG Holding AS og rapportere til konsernets CFO. Du vil utføre økonomi- og IT funksjoner for alle selskapene i konsernet. Hos oss vil du bli en del av en fremtidsrettet og trygg arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø. Vi har fokus på å spille hverandre gode og dra nytte av hverandres kompetanse og erfaringer. Denne rollen vil by på varierte arbeidsoppgaver og et stort ansvar om å utvikle vår økonomifunksjon og systemer til neste nivå. I dag består konsernet av rundt 80 ansatte fordelt på fasilitetene våre på Terøya, Søvik og på Valle, Skodje.

Noen av dine viktigste arbeidsoppgaver vil være:

  • Økonomistyring, herunder ansvar for blant annet regnskap, budsjett, kalkyler, rapportering, analyse og optimalisering
  • Operativ ledelse og utvikling av økonomi- og IT-funksjonen, inkl. ansvar for fire ansatte
  • Økonomisk oppfølging av prosjekter

 

Hvem er du?

Vi ser for oss at du er en strukturert, læringsvillig og nytenkende lagspiller som har et stort ønske om å bidra til utvikling og videre vekst. Du er også en mål-, beslutnings-, og handlingsorientert tallknuser som evner å lede og administrere laget i riktig retning. For å kunne mestre denne rollen har du solide IT ferdigheter og erfaring fra implementering av nye IT løsninger. Samtidig har du relevant arbeidserfaring fra controlling, regnskap, revisjon, finans eller lignende. En bachelor eller master innen økonomi og administrasjon, revisjon, regnskap eller finans er også viktig for å kunne lykkes.


Kjenner du deg igjen i dette?

Grip sjansen og send oss en søknad!

Har du spørsmål?

Espen Sundgot
Espen Sundgot Management Consultant Yapril AS
Espen Sundgot
Espen Sundgot Management Consultant Yapril AS
Ingrid Solibakke Langva
Ingrid Solibakke Langva Analysis & Research Consultant Yapril AS
Ingrid Solibakke Langva
Ingrid Solibakke Langva Analysis & Research Consultant Yapril AS
Ingrid Solibakke Langva
Ingrid Solibakke Langva Analysis & Research Consultant Yapril AS
Arbeidsgiver Pharma Marine AS
Stillingstittel Financial Manager
Søknadsfrist 06.02.2023
Arbeidssted Søvik

Pharma Marine AS

Familien Gjendemsjø har vært nyskapende i generasjoner. Lauritz, far til Leif Kjetil grunnleggeren av Pharma Marine, var en pioner innen fiske- og fiskeforedlingsindustrien og har alltid sett viktigheten av å utnytte alt vi høster fra naturen - et mantra som hans etterkommere ble lært opp i og som fortsatt er grunnlaget av vår filosofi. Vår historie dekker aktiviteter og erfaringer fra havfiske og båtbygging til etablering av fabrikker for produktutvikling, produksjon, salg og distribusjon av ulike marine produkter. Vi er takknemlige for historien vår og hvor den har tatt oss. Hver del av vår historie har formet oss til å være et innovativt og nyskapende selskap. Hos Pharma Marine jobber vi hele tiden med å finne nye og forbedrede teknologier og prosesser for å produsere førsteklasses omega-3 i forskjellige former.