Vil du bli en del av et kompetent og fremoverlent team som legger listen stadig høyere for hva det innebærer å gi god helhetlig rådgivning til kundene? Formuesforvaltning i Tromsø opplever god kundevekst og nå skal vi forsterke teamet med en ny formuesforvalter.

Som formuesforvalter gir du kundene helhetlig rådgiving. Du jobber grundig med å skreddersy løsninger ut fra hver enkelt kundes behov og målsetning. I ryggen vil du ha støtte fra høyt kompetente og hyggelige kolleger. Formuesforvaltning har i løpet av de siste 20 årene bygget opp Norges ledende, uavhengige miljø innen finansiell rådgivning. Våre kompetansemiljøer inkluderer investeringsrådgivning, pensjon, skatt, jus, kunst og forretningsførsel. Du vil jobbe med å bygge opp og forvalte en egen kundeportefølje i Nord-Norge, med et langsiktig mål om å styrke selskapets posisjon i området.

For å lykkes i denne rollen må du være selvstendig, ha grundig forståelse for forretningsdrift og formuesforvaltning, samt trives med å bygge langsiktige relasjoner til kundene. Vi ser etter en person som er strukturert, grundig og pålitelig, med et etablert nettverk og god kjennskap til næringslivet i Nord-Norge. God skriftlig og muntlig fremstillingsevne er også viktige egenskaper.

Du bør ha minimum fem års jobberfaring, høyere utdanning og gjerne erfaring fra bank, finans, investeringsvirksomhet eller rådgiving. Det en fordel om du er autorisert finansiell rådgiver, men ikke et krav da det tilrettelegges for denne utdanningen. Formuesforvaltning tar ansvar for bevaring og utvikling av våre kunders verdier. Det innebærer at våre rådgivere får stor tillit fra kundene. Vi forventer derfor at du har høy integritet, at du evner å utvise diskresjon og har en profesjonell tilnærming til ditt arbeid.

Formuesforvaltning er et solid selskap som prioriterer høyt å utvikle både ansatte og nye teknologiske løsninger for å stadig forbedre kundeopplevelsen.  Vi holder til i flotte lokaler i Storgata, midt i Tromsø sentrum. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, herunder mulighet for å bli medeier i selskapet.

Har du spørsmål ta kontakt med Management Consultant i Yapril Tore Johnsen, telefon 918 58 939 for en uforpliktende og fortrolig samtale og/eller kontakt teamleder/avdelingsleder Hugo Bardo i Formuesforvaltning på telefon 941 35 506.

Selskap Formuesforvaltning Aktiv Forvaltning AS
Tittel Formuesforvalter
Søknadsfrist 04.10.2020
Arbeidssted Tromsø

Har du spørsmål?

Tore Johnsen
Tore Johnsen Management Consultant Yapril AS
Tore Johnsen
Tore Johnsen Management Consultant Yapril AS
Hugo Bardo
Hugo Bardo Teamleder Nord Formuesforvaltning Aktiv Forvaltning AS
Hugo Bardo
Hugo Bardo Teamleder Nord Formuesforvaltning Aktiv Forvaltning AS
Hugo Bardo
Hugo Bardo Teamleder Nord Formuesforvaltning Aktiv Forvaltning AS

Formuesforvaltning Aktiv Forvaltning AS

Formuesforvaltnings visjon er å bidra til at kundene får et rikere liv. Selskapet ble etablert i 2000 og er Norges største privateide og uavhengige rådgivnings- og forvaltningsselskap. Selskapet har ca. 90 milliarder kroner under rådgivning og forvaltning, 350 ansatte og er representert med 17 kontorer i Norge, samt kontor i Stockholm, Gøteborg, Malmø og London. Formuesforvaltning har svært høy kundetilfredshet og har blitt kåret til beste selskap i kategorien Private Banking fire år på rad i Prospera Kantars kundeundersøkelse.