Er du en pådriver for HMS og Kvalitet? 

Vi leter etter deg som kan ta ansvar for utviklingen av en bærekraftig og proaktiv HMSK kultur!

ColliCare Logistics Group er et norskeid konsern som liker å utfordre det etablerte, og som alltid har kunden i fokus. Gjennom lokal tilstedeværelse tilbyr vi nye, lønnsomme og globale verdikjedeløsninger. Selskapet er 100% norskeid og har en formidabel utvikling med 600 ansatte i 14 land, samt 350 sjåfører. ColliCare har som mål å være en nær, kreativ og internasjonal leverandør av tjenester innen sjøfrakt, spedisjon, transport og lagring.

Vår spydspiss innen prosjekt og spesial logistikk, Collicare Projects & Special er i sterk vekst. Gjennom stadig utvikling, attraktive kunder og høyt fokus på HMSK skal vi være en attraktiv og innovativ arbeidsplass for våre ansatte. Med din kompetanse og brennende interesse for risikoledelse og HMSK faget vil du være en sterk bidragsyter for videre vekst og utvikling av selskapet.


Din arbeidshverdag:

Som HMSK Leder vil du bli en del av vår forretningsenhet Projects & Special med hovedsete på Vestlandet med lokaliteter i Stavanger, Bergen og Ålesund. Du vil få kontorplass i moderne kontorlokaler på Forus, midt mellom Stavanger og Sandnes. Enheten har hatt en fin vekst de siste årene og har planer om å nå enda lengre. Hos oss vil du få en spennende arbeidshverdag med store utviklingsmuligheter i et solid internasjonalt konsern i en bransje med høyt tempo. Du vil bli en del av et selskap med dedikerte medarbeidere hvor samarbeid og engasjement står i fokus. Som HMSK Leder vil du få det overordnede ansvaret for utviklingen av en bærekraftig og proaktiv HMS kultur med vekt på kontinuerlig forbedring og samhandling internt og eksternt. Vi har som overordnet mål at HMSK Leder aktivt skal bidra og ha positiv innvirkning på kunde og medarbeidertilfredshet, i tillegg til selskapets inntjening.

 Noen av dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Sammen med ledergruppen sette ambisjon, mål og retning for HMSK arbeidet i selskapet
  • Utvikle og følge opp handlingsplan for HMSK
  • Utvikle og vedlikeholde selskapets integrerte systemer for ledelse, forbedring og risikostyring (Simpli) med tilhørende støttesystemer
  • Opprettholde og bygge videre på godt arbeidsmiljø
  • Fungere som selskapets sikkerhetsrådgiver internt og for eksterne kunder
  • Gjennomføre revisjoner samt delta på Business review med kunder og leverandører 
  • Vurdere kontekst og gjennomføre risikoanalyser 

Hvem er du? 

Vi ser for oss at du er en pålitelig og ansvarsfull leder med god etisk tilnærming. Du er proaktiv med høy integritet, og trives med å manøvrere deg i et internasjonalt miljø, samt utfordre omgivelsene dine der du ser det nødvendig. Du er fleksibel og samarbeidsvillig, og er åpen for endringer og innovative løsninger for selskapets kunder og leverandører. For at du skal kunne lykkes i rollen har du relevant arbeidserfaring, gjerne innenfor bransjen. Det vil også være en fordel med gode kommunikasjons- og språkkunnskaper. Har du en relevant bachelor eller master vil det være fordelaktig, men relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdannelse.

Vil du være med på veksten og ta ansvaret for å sikre en god HMS kultur på veien?

Har du spørsmål?

Veronica Hjertvik Hedman
Veronica Hjertvik Hedman Managment Consultant Yapril AS
Veronica Hjertvik Hedman
Veronica Hjertvik Hedman Managment Consultant Yapril AS
Veronica Hjertvik Hedman
Veronica Hjertvik Hedman Managment Consultant Yapril AS
Georg Moltu
Georg Moltu Managing Director ColliCare Projects & Logistics
Georg Moltu
Georg Moltu Managing Director ColliCare Projects & Logistics
Georg Moltu
Georg Moltu Managing Director ColliCare Projects & Logistics
Arbeidsgiver ColliCare Projects & Logistics
Stillingstittel HMSK Leder
Søknadsfrist Snarest
Arbeidssted Stavanger

ColliCare

ColliCare er en innovativ tilbyder av alle logistikktjenester innenfor sjøfrakt, veitransport, flyfrakt, togfrakt, tredjepartslogistikk, distribusjon, lagertjenester og hjemlevering for netthandel. Vi har som mål å forbedre din konkurransekraft, gjennom totale løsninger innen vareflyt, fra produsent til sluttbruker. Våre kunder er importører, eksportører og industri, med behov for logistikktjenester, særlig i Skandinavia, Europa og Asia. Våre ansatte er vår fremste styrke, med tung fagkunnskap i alle ledd i logistikkjeden er vi mestre på å finne smarte løsninger for kundene. Vi har hovedsete i Norge og egne kontorer i SverigeDanmarkFinlandNederlandItaliaTyrkiaKina og India, i tillegg til agentnettverk over store deler av verden.