Ønsker du å være en del av et fremoverlent, raskt bevegelig og internasjonalt selskap?

ColliCare Logistics Group er en innovativ tilbyder av logistikktjenester innenfor produktområdene shipping, spedisjon, flyfrakt, tredjepartslogistikk, logistikk-i-butikk og prosjektspedisjon og spesial logistikk samt distribusjon. Vi er et konsern som liker å utfordre det etablerte, og har alltid kunden i fokus. Gjennom lokal tilstedeværelse utvikler og tilbyr vi nye, lønnsomme og globale verdikjedeløsninger. Selskapet er 100% norskeid og har en formidabel utvikling med 600 ansatte i 14 land, samt 350 sjåfører. Konsernets årlige omsetning ligger på 3 Mrd. NOK. Med din kompetanse og brennende interesse innenfor bransjen vil du være en stor bidragsyter for videre vekst.

Din arbeidshverdag:
Hos oss vil du få en spennende jobbhverdag med store utviklingsmuligheter i et globalt konsern. Du vil få varierende ansvarsområder i en bransje hvor tempoet er høyt. Vi er lokalisert på Forus, midt mellom Stavanger og Sandnes med moderne kontorlokaler. I stillingen som speditør vil du være en del av et engasjert og kunnskapsrikt team innen avdelingen Projects & Special, som er konsernets spydspiss innen prosjektdrevet industri.

Noen av dine arbeidsoppgaver blir:

  • Bistå primært på internasjonal spedisjon innen flytransport og sjøtransport
  • Fortolling
  • Kundebehandling både fysisk og via telefon

Hvem er du?
Vi ser for oss at du er en fremoverlent, selvstendig og fleksibel relasjonsbygger med kommersiell teft, som har gode IT, kommunikasjons og språk kunnskaper. Du brenner for kundetilfredshet, grønne løsninger og tenker proaktivt for å skape de beste logistikkløsningene for kunden. Du må like et pulserende arbeidsmiljø, ha vekstambisjoner og stort kundefokus. For at du skal lykkes i rollen har du gjerne erfaring fra kjøp/salg av logistikktjenester, gjerne med noe bransjeerfaring fra spedisjon. I tillegg til dette er det et stort pluss om du har fullført speditørskolen eller en bachelor innenfor bransjen, men erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Vi tror dog at en engasjert, entusiastisk og viljesterk person med driv for å lykkes i en internasjonal bransje kan erstatte manglende bransje erfaring.

 

 

Har du spørsmål?

Veronica Hedman
Veronica Hedman Management Consultant Yapril AS
Veronica Hedman
Veronica Hedman Management Consultant Yapril AS
Veronica Hedman
Veronica Hedman Management Consultant Yapril AS
Kariann Sandvik
Kariann Sandvik Managing Partner Yapril AS
Kariann Sandvik
Kariann Sandvik Managing Partner Yapril AS
Arbeidsgiver ColliCare
Stillingstittel Speditør
Søknadsfrist 30.09.2022
Arbeidssted Stavanger