SpareBank 1 Regnskapshuset SMN har store ambisjoner om ytterligere vekst i Ålesund, og fra et solid utgangspunkt skal vi til nye høyder hvor vi leverer kundeopplevelser ingen i vår bransje kan måle seg med. Med deg som leder skaper vi det mest attraktive stedet å være for både ansatte og kunder.

Vi søker deg som har ambisjoner om videre utvikling, både personlig og for arbeidsgiver. Du er inkluderende og er opptatt av et godt og produktivt arbeidsmiljø for å ta forretningen til nye høyder. Du evner å drive laget framover gjennom utvikling av mennesker og kunderelasjoner, samt god forståelse av hva vi som selskap kan tilby våre kunder. Du har også et ønske om å skape nye forretningsmuligheter gjennom å gjøre våre tjenester synlig og relevant i næringslivet i området. Det vil være like naturlig for deg å brette opp ermene og sette deg inn i forretningsmessige problemstillinger, som det er å tenke framover og utvikle ansatte og markedsområdet i takt med ny teknologi, ny arbeidsmetodikk og utvikling i bransjen.

Hovedoppgaver

  • Ansvar for forretning og resultat
  • Lede, motivere og utvikle ansatte
  • Strategisk og operasjonelt salgs- og markedsarbeid
  • Kontinuerlig forbedrings- og utviklingsarbeid
  • Stillingen inngår i ledergruppen i selskapet, og her forventes et aktivt engasjement

Ønskede kvalifikasjoner

  • Lederfaring
  • Erfaring fra og/eller forståelse av praktisk regnskap eller revisjon
  • Erfaring med anvendelse og implementering av ny teknologi og arbeidsmetodikk
  • Høyere utdannelse fra regnskap, økonomi, revisjon eller tilsvarende

For å lykkes i stillingen må du være omgjengelig og positiv, og samtidig trygg og selvsikker for å evne og sette krav og gjennomføre nødvendige tiltak. Du liker å ta ledelsen, og motiveres selv av å bygge lag og motivere andre.

Vi kan tilby en spennende lederstilling i et selskap som er mer enn en tradisjonell tilbyder av regnskapstjenester. Du vil jobbe i et stort tverrfaglig miljø der regnskapskonsulenter, programvareutviklere, IT-konsulenter og fagspesialister i økonomi jobber mot samme mål. I SpareBank 1 Regnskapshuset SMN setters egen og andres utvikling høyt, og vi har utviklet egen læringsportal. Selskapet ønsker å være en foretrukken arbeidsgiver og skape engasjement hos medarbeiderne.

Sammen skal vi skape framtidens regnskapshus, og levere kundeopplevelser ingen har sett maken til!

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte vår rådgiver i Yapril AS, Marius Halvorsen på tlf. 922 95 786. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Vi har tatt høyde for situasjonen i Norge med Korona-virus, og tar i bruk digitale verktøy i rekrutteringsprosessen slik at våre kandidater blir tatt godt vare på iht. FHI løpende oppdaterte retningslinjer.

Arbeidsgiver SpareBank 1 Regnskapshuset SMN AS
Stillingstittel Leder Ålesund
Søknadsfrist Løpende
Arbeidssted Ålesund

Har du spørsmål?

Marius Halvorsen
Marius Halvorsen Management Consultant Yapril Ålesund
Marius Halvorsen
Marius Halvorsen Management Consultant Yapril Ålesund
Marius Halvorsen
Marius Halvorsen Management Consultant Yapril Ålesund

Sparebank 1 Regnskapshuset SMN AS

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN gjennomfører en stor digital satsning. Vi fortsetter utviklingen og leveransene av de beste og mest effektive kundeløsningene i bransjen, og vår visjon er å skape framtidens regnskapshus. 
Vi er et av Midt-Norges største økonomiske fagmiljø, og med bransjens beste folk og en solid eier har vi både evne og vilje til å nå nye høyder.