Prosjektleder for Teknologi

Vi søker lagspillere som er ivrige for å lære og klar for en utfordring!

Glamox Global Marine & Offshore (GMO) divisjonen er en ledende leverandør til verdens marine- og offshoremarkeder, og vi tror integreringen av Luminell i Ålesund i 2021 vil bidra ytterligere til å styrke vår posisjon.

Vi tror at lys gjør en forskjell, og at det har potensiale til å forbedre ytelsen og trivselen til mennesker. Vår drøm er å gjøre vinnende lysløsninger tilgjengelige for alle brukere i den globale maritime og offshoreindustrien.

På vår reise med å utvikle verdensledende og bærekraftige lysløsninger er teamet vårt den mest kritiske suksessfaktoren. Vi er opptatt av at hvert teammedlem skal få utnytte sitt potensiale. For å skape tillit til våre produktløsninger, jobber vi som et teknologiteam for å engasjere oss i brukerens virkelighet. Først da vil vi være i stand til å innovere og koble teknologi med brukerbehov. Som et resultat vil vi tilby løsninger som vi oppriktig tror vil gagne våre kunder og brukere mest.

Vi ønsker å fortsette vår reise med å skape de beste lysløsningene for våre brukere ved å bygge et styrket teknologiteam i Ålesund.

Dette er en rolle der interesse for ledelse og teknologi går hånd i hånd. Som prosjektleder for teknologi vil du få ansvar for å få det beste ut av teamet i hvert prosjekt. Du vil bidra til sterk fremdrift, glede over å nå milepæler og å fullføre prosjekter effektivt.

Prosjektleders ansvar:

Planlegge og sikre effektiv gjennomføring av utviklingsprosjekter fra godkjent forprosjekt til produksjonsklart produkt iht. spesifikasjon. Arbeidet vil foregå på tvers av produksjonsenheter, teknologi-team og salgskontorer. 

Hovedoppgaver:

 • Hovedansvar for å planlegge, administrere og evaluere tekniske utviklingsprosjekter
 • Motivere og følge opp prosjektteamet
 • Administrere budsjett og kostnader
 • Evaluere prosjektenes måloppnåelse

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Analytiske ferdigheter knyttet til problemløsning
 • Lederegenskaper
 • Positiv, fleksibel innstilling og har stå-på-vilje
 • Ansvarsbevisst og fremoverlent
 • Evne til å sette opp og kontrollere budsjetter
 • Sterke mellommenneskelige ferdigheter og fleksibel innstilling
 • Må kunne kommunisere godt både skriftlig og muntlig på norsk og engelsk.

Vi tilbyr:

 • Interessante og utfordrende oppgaver i et internasjonalt konsern
 • Et innovativt og dynamisk arbeidsmiljø med likesinnede kollegaer
 • Konkurransedyktige vilkår

Har du spørsmål?

Marius Halvorsen
Marius Halvorsen Management Consultant
Johanne Hanken
Johanne Hanken HR & Office Specialist
Arbeidsgiver Glamox AS
Stillingstittel Prosjektleder for Teknologi
Søknadsfrist 12.12.2021
Arbeidssted Ålesund

Glamox AS

Glamox er et industrikonsern som utvikler, produserer og distribuerer profesjonelle belysningsløsninger for det globale markedet. Glamox er en ledende leverandør av belysning til det profesjonelle byggmarkedet i Norge, og tilbyr komplette løsninger for skoler, helseinstitusjoner, kommersielle og industrielle bygninger, detaljhandel, hotell- og restaurantvirksomhet. Glamox-konsernet er en global organisasjon, med 2300 ansatte og salg og produksjon i mange europeiske land, samt i Asia og Nord- og Sør-Amerika. Den årlige omsetningen er på NOK 3 490 millioner (2020). Konsernet eier en rekke varemerker innen kvalitetsbelysning, inkludert Glamox, Aqua Signal, Luxo, Norselight, LINKSrechts, Küttel, Luxonic, ES-System, LiteIP, Luminell og Wasco. Glamox møter kundenes behov og forventninger ved å levere kvalitetsprodukter og -løsninger, service og support.

www.glamox.com