Prosjektleder

Vil du ha en spennende stilling kombinert med en fabelaktig fritid?

Om du er typen som er akkurat passe ambisiøs og samtidig vet å nyte det naturen har å by på, så er dette sannsynligvis en ideell stilling. Her kan du få den etterlengtede balansen mellom jobb og fritid de færreste egentlig greier å finne. Du vil som prosjektleder få ansvar for å lede større og mindre prosjekt fra a-å og bidra til at vi fortsetter å levere trygge og lønnsomme prosjekter. Du vil dessuten ta del i et fagmiljø som har som mål å styrke seg ytterligere og det i et selskap med klare ambisjoner om vekst og utvikling gjennom digitalisering.

Samtidig vil du bo ved foten av de stupbratte fjellsidene i Romsdalen, kunne nyte den smaragdgrønne elven Rauma og leve side om side med frodige fossefall. Kort sagt noe av det beste Norge har å by på, intet mindre.

Arbeidsoppgaver

  • Lede prosjekt fra a til å iht. økonomi, kvalitet og fremdriftsplan
  • HMS / KS / søknader i prosjekt
  • Innkjøp og kontrahering
  • Følge opp nødvendig produksjon og montasje
  • Bestille og følge opp transport, samt oppfølging av andre underentreprenører
  • Endringsmeldinger, fakturering og reklamasjonsarbeid

Ønskede kvalifikasjoner

  • Erfaring fra prosjektledelse
  • Solid økonomisk forståelse
  • God kjennskap til KS/HMS-systemer
  • Gode IT-kunnskaper

Vi er opptatt av godt samarbeid internt og med eksterne samarbeidspartnere – og dermed er det viktig at du er flink til å kommunisere med andre. Videre ønsker vi at du skal være en aktiv bidragsyter i selskapet og ved siden av din faglige kompetanse bidra med positivitet, humor og generelt god stemning.

Vi tilby en spennende og utfordrende stilling i et selskap i vekst og omstilling med Norges mest moderne produksjonsfasiliteter i ryggen.
Det kan påregnes normal arbeidstid og noe reising og opphold på byggeplass må påregnes. Man legger opp til fleksible løsninger tilpasset behovet for den enkelte kandidat ved behov.

I Rauma vil du kunne jobbe og bo i en region med et etablert næringsliv innen bygg og anlegg, plastindustri, møbelindustri, mekanisk industri og tekstil industri, men også selskaper innen IT og transport. Rauma har også et godt utbygd frilufts- og reiseliv med kjente ikoner som Romsdalsgondolen, Romsdalseggen, Trollveggen og Trollstigen.

Har du spørsmål?

Espen Sundgot
Espen Sundgot Management Consultant
Marius Halvorsen
Marius Halvorsen Management Consultant
Børge Nygård
Børge Nygård Prosjektsjef
Arbeidsgiver ElementPartner
Stillingstittel Prosjektleder
Søknadsfrist 12.12.2021
Arbeidssted Åndalsnes

ElementPartner

ElementPartner AS


Betong er vårt element!

ElementPartner er totalleverandør av betongelementer og produserer alle typer slakkarmerte betongelementer til industri, bolig, kai, landbruk og samferdsel. Vi tar hånd om prosessen – fra prosjektering til ferdig oppsatt bygg.Vi har strategisk beliggenhet på Åndalsnes med mulighet for å frakte produkter med jernbane, båt og lastebil til hele landet. I 2017 åpnet vi Norges mest moderne elementfabrikk. For mer info om selskapet; elementpartner.no