Er du nytenkende og ønsker å ta Salthammer Båtbyggeri til nye høyder?

Salthammer Båtbyggeri er Norges eldste skipsverft som bygger på tradisjoner og lang erfaring innen den maritime næringen. Opp gjennom årene har vi kontinuerlig utviklet oss fra å produsere trebåter for over 100 år siden til dagens materialer og moderne produksjonsmetoder. I dag er vi en aktiv del av den maritime klygen på Møre, og er anerkjent for vårt fremragende håndverk og kompetanse. Nå ønsker vi å nå nye høyder og trenger DINE evner til å tenke nytt for å skape nye muligheter for oss som selskap.

Din arbeidshverdag:
Hos oss vil du være en del av et trivelig, inkluderende og hektisk arbeidsmiljø i et solid selskap. Du vil rapportere til CEO og ha en sentral rolle i selskapet sin ledergruppe. I rollen vil det være viktig at du bygger gode relasjoner med både potensielle og nåværende kunder, og at du er til stede der kundene er. Likevel vil du kunne ha en base på våre to anlegg på Vestnes eller i Tresfjorden. Noen av dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Topplinjeansvar for alle forretningsområder
  • Overordnede kalkyler
  • Bygge, utvikle og vedlikeholde nettverk
  • Utvikle forretningsmuligheter, basert på signaler fra markedet
  • Fronte og presentere alle lokasjoner
  • Ledelse av markedsføring, markedsmateriell og kommunikasjon utad

Hvem er du?
Vi ser for oss at du er en selvstendig og nysgjerrig relasjonsbygger, som klarer å skille kvalitet fra mengde. Du brenner for den maritime næringen og tar utfordringer på strak arm. For å kunne lykkes i denne rollen har du lang fartstid innen den maritime bransjen og kan vise til solide resultater. Du kan gjerne ha en bachelor innen blant annet skipsbygging, økonomi/administrasjon eller lignende, men erfaring kan kompensere for manglende utdannelse.

Har du spørsmål?

Espen Sundgot
Espen Sundgot Management Consultant Yapril AS
Espen Sundgot
Espen Sundgot Management Consultant Yapril AS
Lasse Stokkeland
Lasse Stokkeland CEO Salthammer Båtbyggeri AS
Lasse Stokkeland
Lasse Stokkeland CEO Salthammer Båtbyggeri AS
Arbeidsgiver Salthammer Båtbyggeri AS
Stillingstittel Sales Manager
Søknadsfrist Snarest
Arbeidssted Vestnes/Tresfjorden

Salthammer Båtbyggeri AS

Salthammer Båtbyggeri AS har lange tradisjoner innen skipsbygging og bygging av stålkonstruksjoner. Salthammergruppen består i dag av fire selskaper; Salthammer Båtbyggeri AS, Salthammer Tresfjord AS, Tomra Engineering AS og Salthammer Sjøtransport AS. Selskapet er en komplett leverandør av mindre fartøy, og hele verdikjeden – både design, skrog, bygging, utrustning og uttesting. I tillegg til dette utgjør selskapet en effektiv, fullstendig og vel kvalifisert produksjonslinje for fabrikasjon av tunge stålkomponenter og – sammenstillinger. Salthammer Båtbyggeri opplever kontinuerlig vekst og hadde i 2021 en omsetning på 200 MNOK. Salthammergruppen har i dag 45 ansatte fordelt på alle selskapene.