Vil du være med å videreutvikle en av Norges sterkeste merkevarer i kontraktsmarkedet?

Ekornes er Nordens største møbelprodusent med produkter som selges under merkevarene Stressless®, IMG® og Svane®. Stressless® er en av verdens mest kjente merkevarer innen møbelbransjen og et av Norges mest kjente merkevarer internasjonalt. Produktene selges globalt i 48 ulike markeder, og gruppen har operasjonell tilstedeværelse i Norge, Litauen, Nord Amerika, Thailand og Vietnam.

Kontraktsavdelingen i Ekornes jobber mot prosjektmarked og næringsliv. Avdelingen er i dag en av de største leverandørene av møbler til kontorforhandlere, hotell og restaurant samt til maritim sektor. Avdelingen har store vekstambisjoner og jobber med mange spennende produktnyheter og ekspansjoner til nye markeder. For å videreutvikle Ekornes sin posisjon i den maritime næringen søker vi en resultatorientert Sales Manager med kommersiell forståelse.

Din arbeidshverdag:

Hos oss i kontraktsavdelingen vil du bli en del av et team som har kunden i fokus. Sammen skal teamet videreutvikle nettverk og skape lønnsom vekst for Ekornes maritime kundeportefølje. Du vil bli en del av et sterkt salgsteam med et solid støtteapparat i ryggen. Som Sales Manager har du som overordnet mål å bygge solide kunderelasjoner til eksisterende og nye kunder i den maritime næringen, nasjonalt og internasjonalt. Det at store deler av salget er eksport og at største delen av kundemassen er basert i utlandet gjør at betydelig reiseaktivitet må påregnes. Du vil få en varierende arbeidshverdag der kundebesøk og messeaktivitet står sentralt, i tillegg til å planlegge og gjennomføre kundearrangementer på Ekornes sin fabrikk og showrom. Du vil få en sentral rolle i organisasjonen og vil rapportere direkte til Global Sales Director.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Oppsøkende salgsvirksomhet herunder planlegge og gjennomføre kundebesøk, deltagelse på messer og andre relevante arrangementer
  • Planlegge og gjennomføre kundearrangementer på vårt showrom i Ålesund og fabrikkbesøk i Sykkylven
  • Aktivt jobbe mot nye kundegrupper og identifisere nye prosjekt og salgsmuligheter
  • Salg og utarbeidelse av tilbud til maritime prosjekter
  • Salgs- og budsjettansvar
  • Oppfølging av eksisterende og fremtidige prosjekter innen maritim næring, og andre kundesegment ved behov

Hvem er du?

Vi ser for oss at du er en proaktiv, fremoverlent og strukturert selger med interesse for interiør og design. For å lykkes i denne rollen er du nysgjerrig og trives i en rolle hvor relasjonsbygging er en del av hverdagen, samtidig som at du har en sterk gjennomføringsevne. Du er god på samarbeid og liker å jobbe i team.  Salgserfaring fra møbelindustrien og kjennskap til den maritime bransjen vil være en stor fordel. Du motiveres av å være frontfigur for Nordens største møbelprodusent og markedsføre sterke og etablerte merkevarer. Utdanning innen økonomi, markedsføring eller salg er ønskelig.

 

Har du spørsmål?

Arbeidsgiver Ekornes AS
Stillingstittel Sales Manager
Søknadsfrist 13.06.2023
Arbeidssted Ekornes AS avd. Contract

Ekornes AS

Ekornes er den største møbelprodusenten i Norge og eier merkenavnene Ekornes®, Stressless®, Svane® og IMG. Stressless® er et av verdens mest kjente varemerker innen møbelbransjen, mens Ekornes®, Stressless® og Svane® er de mest kjente innen møbelbransjen i Norge. IMG er mest kjent i Australia og USA. Produksjonen foregår i konsernets ti fabrikker. Konsernet har fem fabrikker i Norge, en fabrikk i Litauen, en fabrikk i USA, en fabrikk i Thailand og to fabrikker i Vietnam. Produktene selges over store deler av verden gjennom egne salgsselskaper eller gjennom importører. Vår forretningsidé bygger på å utvikle og produsere produkter som er fremragende med hensyn til komfort og funksjon og som i pris og design henvender seg til et bredt publikum.