Sales Manager Energy / Sales Manager Marine

Det grønne skiftet er i gang – vil du selge morgendagens belysningsløsninger?

Har du lyst til å ta en viktig rolle i vår økte satsning på det grønne skiftet innen offshore energi og maritim ved å selge morgendagens bærekraftige belysningsløsninger?

Glamox er en ledende leverandør av bærekraftig belysning til global maritim og offshore industri. Vi produserer og leverer blant annet til handelsfartøy, offshorefartøy, cruisefartøy, ferger, militær marine, kystvakt, fiskebåter, redningsfartøy, flyttbare borerigger, gass- og oljeplattformer, offshore vindmøller samt en rekke andre fartøy og installasjoner.

Glamox ønsker å styrke relasjonsskapende aktivitet og salg, og søker derfor etter to stk. Sales Managers. Vi forventer stort trykk i markedet relatert til det grønne skiftet. Morgendagens belysningsløsninger kan gi opptil 90% energisparing for de fleste skip og offshore installasjoner noe som vil bidra til økt bærekraft. Belysningsløsningene kan også gi bedre ytelse og økt velvære for brukeren. Vi står overfor en omstilling med kraftig markedsvekst innen offshore vindinstallasjoner og samt skip som skal støtte installasjon og vedlikehold av disse.

Vi søker etter personer langs hele norskekysten som trives med å jobbe i et hektisk og fremoverlent miljø. For å lykkes som Sales Manager i Glamox bør du evne å interessere deg stort for belysning og være nysgjerrig på kunden sine utfordringer og behov. Du må også like å identifisere kunder, bygge relasjoner og selge bærekraftige belysningsløsninger for bedre ytelse og økt velvære.

Stillingen inngår i forretningsenheten Glamox Northern Europe og vil være en del av et salgsteam som jobber mot energimarkedet og det maritime markedet i Norge.

Arbeidsoppgaver

  • Identifisere nye prosjekter og kartlegge fremtidige behov og relevante beslutningspersoner
  • Være ute hos kunden, presentere Glamox og bygge relasjoner
  • Salg av Glamox sine løsninger og systemer
  • Utarbeide tekniske spesifikasjoner og tilbud basert på behov fra kunde
  • Delta på markedsaktiviteter som messer, konferanser og kundearrangementer

Din bakgrunn og erfaring

  • Må vise til gode salgsresultater fra teknisk salg
  • Erfaring fra utarbeidelse av tekniske tilbud
  • Teknisk bakgrunn, fortrinnsvis fra marine/offshore
  • Erfaring med å presentere og kommunisere på engelsk og norsk
  • Fordel med teknisk utdannelse og erfaring fra elektrobransjen

Har du spørsmål?

Espen Sundgot
Espen Sundgot Management Consultant
Marius Halvorsen
Marius Halvorsen Management Consultant
Tommy Stranden
Tommy Stranden General Manager
Arbeidsgiver Glamox AS
Stillingstittel Sales Manager Energy / Sales Manager Marine
Søknadsfrist 28.11.2021
Arbeidssted Norge

Glamox AS

Glamox er et industrikonsern som utvikler, produserer og distribuerer profesjonelle belysningsløsninger for det globale markedet. Glamox er en ledende leverandør av belysning til det profesjonelle byggmarkedet i Norge, og tilbyr komplette løsninger for skoler, helseinstitusjoner, kommersielle og industrielle bygninger, detaljhandel, hotell- og restaurantvirksomhet. Glamox-konsernet er en global organisasjon, med 2300 ansatte og salg og produksjon i mange europeiske land, samt i Asia og Nord- og Sør-Amerika. Den årlige omsetningen er på NOK 3 490 millioner (2020). Konsernet eier en rekke varemerker innen kvalitetsbelysning, inkludert Glamox, Aqua Signal, Luxo, Norselight, LINKSrechts, Küttel, Luxonic, ES-System, LiteIP, Luminell og Wasco. Glamox møter kundenes behov og forventninger ved å levere kvalitetsprodukter og -løsninger, service og support.

www.glamox.com