Vann – rent og renset, den viktigste ressursen vi har!

ENTEC Brimer har bidratt med leveranser til det kommunaltekniske markedet i snart 50 år. Vi leverer Entrepriser til Høydebasseng, Vannrensing og til Slambehandling. I tillegg leverer vi enkelt- produkter og service- og ettermarkedstjenester til kommuner i hele Norge helt etter kundens behov. Vi samarbeider tett både med kommunene og med konsulentselskapene for å få en så effektiv og bærekraftig løsning som mulig slik at kunden kan drifte rasjonelt og driftssikkert i mange tiår fremover. Vi er et vekstorientert selskap som nå trenger en Senior Prosessingeniør til vårt kjerne-team innen VA.


Din arbeidshverdag:
Hos oss vil du bli en del av et faglig sterkt VA-miljø med engasjerte medarbeidere som innoverer og skaper verdier. VA-miljøet i ENTEC Brimer består av fem medarbeidere med fokus på å skape effektive og bærekraftige løsninger.

Viktigste arbeidsoppgaver:

  • Tilføre avdelingen faglig tyngde innen VA med mentor oppgaver for våre yngre ingeniører
  • Utviklingsarbeid for nye konsepter og tekniske løsninger
  • Hydrauliske beregninger, dimensjoneringer, og tegninger/konstruksjon av prosessutstyr
  • Supportere salgsteamet med teknisk underlag og kvalitetssikring av spesifikasjoner
  • Kontakt med leverandører av utstyr og underentrepriser
  • Kalkylearbeid basert på kundespesifikasjoner
  • Støtte prosjektavdeling med tegnings- og beregningsgrunnlag og FDV dokumentasjon


Hvem er du?
Vi ser for oss at du er en nysgjerrig og selvstendig lagspiller som trives i et pulserende arbeidsmiljø. Du er faglig sterk og har en evne til å sette deg inn i kundens behov for å levere de beste løsningene. For å kunne lykkes i denne rollen har du flere års erfaring i innen prosessrelatert industri, vann og avløp eller bygg og anlegg. Du har samtidig god kjennskap til lover og forskrifter innen VA og er utdannet ingeniør eller sivilingeniør.

ENTEC Group er opptatt av likestilling- og mangfold, så om du kjenner deg igjen i beskrivelsen oppfordrer vi alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Du er velkommen til å ta kontakt med en av våre rådgivere for ytterligere informasjon. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i prosessens innledende fase. Søknader vurderes fortløpende.

Har du spørsmål?

Espen Sundgot
Espen Sundgot Management Consultant Yapril AS
Espen Sundgot
Espen Sundgot Management Consultant Yapril AS
Veronica Hedman
Veronica Hedman Management Consultant Yapril AS
Veronica Hedman
Veronica Hedman Management Consultant Yapril AS
Veronica Hedman
Veronica Hedman Management Consultant Yapril AS
Vidar Hansen
Vidar Hansen Prosjektsjef ENTEC Brimer
Vidar Hansen
Vidar Hansen Prosjektsjef ENTEC Brimer
Erika Skarbø
Erika Skarbø HR & HSEQ Leder ENTEC Group
Erika Skarbø
Erika Skarbø HR & HSEQ Leder ENTEC Group

ENTEC Brimer

ENTEC Group består i dag av selskapene Entec Brimer AS, Entec Norpartners AS og Entec Evotec AS under konsernet ENTEC Group AS. ENTEC Group er et teknologiselskap med fokus på effektive og bærekraftige løsninger for kundene. Ambisjonen vår er å bygge en større aktør innenfor de markedene som selskapene i dag har kjerneaktiviteten sin i.

Entec Brimer AS har i dag sin hovedaktivitet innen utstyr og entrepriser til landbasert akvakultur og oppdrett, VA/kommunalteknikk, fiskebearbeiding/industri og prosessindustri. Våre hovedprodukt er tanker/kar og rørsystemer. I våre entrepriser inkluderer vi i tillegg produkter og tjenester etter kunden sine spesifikasjoner med tilhørende kontraktuelt ansvar.

Arbeidsgiver ENTEC Brimer
Stillingstittel Senior Prosessingeniør
Søknadsfrist 05.10.2022
Arbeidssted Ulsteinvik