Systemutvikler

Blir du med på laget som skal utvikle økonomiløsninger for fremtiden?

Cantor er ledende på effektive og brukervennlige økonomisystemer, og har levert skreddersøm av årsoppgjør og budsjettsystemer i mer enn 25 år. Vår filosofi er å tilby markedets beste produkter til fornuftige priser. Vi leverer løsninger som fungerer i dag, og gjennom kontinuerlig utvikling skaper vi en god plattform for fremtiden. For å klare dette trenger vi en selvgående systemutvikler, som kan bidra til videreutvikling av vårt produktkonsept.

Din arbeidshverdag:

Hos oss vil du få være med på å videreutvikle fremtidens løsninger i et sterkt fagmiljø med lang fartstid i bransjen. Kodespråkene vi benytter for webutvikling er i hovedsak Visual studios, Angular og C#. Frontend-utvikleren er den som sørger for at løsningen føles bra å bruke, og ikke bare ser bra ut. Du vil ta del i et trygt og stabilt arbeidsmiljø som jobber tett sammen og bygger på hverandres erfaringer. Det er kort vei fra idé til beslutning og ingen dager er like. Noen av dine viktigste oppgaver:

  • Videreutvikling av front-end
  • Videreutvikling av webløsning
  • Oppgradering av system
  • Kundesupport

Hvem er du?

Vi ser for oss at du er en trygg, analytisk og selvgående person som trives i andres selskap. Du motiveres av å utvikle gode og brukervennlige løsninger, og jobber gjerne sammen med andre for å komme til best mulig resultat. For å lykkes i denne stillingen har du en mastergrad i baklommen og gjerne noe erfaring fra frontend-utvikling og SQL-database. Har du deltatt i web-prosjekter eller utvikling av websider tidligere, eller har du vært innom brukergrensesnitt i økonomirelaterte produkter, har du definitivt erfaringer som vil komme godt med.  Om du har utdanningen, men ikke har opparbeidet deg arbeidserfaringen enda så ser vi også for oss at du kan passe godt inn i rollen.

Kom til oss for å bidra i utviklingen av markedets beste produkter innen økonomistyring!

Søknader vurderes fortløpende.

Har du spørsmål?

Kariann Sandvik
Kariann Sandvik Managing Partner, Yapril AS
Kariann Sandvik
Kariann Sandvik Managing Partner, Yapril AS
Maren Øverli
Maren Øverli Management Consultant
Arbeidsgiver Cantor
Stillingstittel Systemutvikler
Søknadsfrist Snarest
Arbeidssted Ålesund

Cantor

Cantor er et lite og spesialisert selskap som har lagt vekt på å ha spisskompetanse innenfor økonomistyring, konsolidering, budsjett, prognoser, likviditet og årsoppgjør. Mye har skjedd på utviklingssiden de siste 25 årene og Cantor fremstår i dag som et av de sterkeste rapporterings- og konsolideringssystemene på markedet. Det er i dag 11 ansatte fordelt på kontorene i Oslo og Ålesund og selskapet hadde en omsetning i 2021 på 34 MNOK. Det satses løpende på en kontinuerlig videreutvikling av produktkonseptet med fokus på effektiv rapportering. Siden oppstart har vi levert mer enn 1.000 installasjoner innenfor revisjonskontor, regnskapsbyrå, større og mindre selskaper over hele landet, og blant våre kunder er landets fremste bedrifter, revisjonskontor og regnskapsbyrå.