Bli en del av et selskap med lidenskap for innovasjon og bærekraft!

 

Pharma Marine er en familiebedrift som vokser i god fart og som har sterke verdier innenfor bærekraft, samfunnsansvar og en lidenskap for nytenking. Vår filosofi stammer fra generasjonene før oss som lærte oss viktigheten av å utnytte alt vi høster fra naturen. Vi leverer norske, rene og bærekraftige omega-3-produkter av førsteklasses kvalitet i både bulk, flasker og porsjonspakninger. Vi er stolte av å kunne tilby helsebringende og smakfulle produkter som gjør at mennesker verden over får en bedre livskvalitet.

 

Vi er pr. i dag ca. 80 ansatte og det gleder oss at vi nå kan utvide vårt dyktige og motiverte team ytterligere. Vi ser etter en systematisk og fremtidsrettet Teknisk Sjef som kan bidra til å videreutvikle vår fabrikk og produksjonslinjer.

 

Din arbeidshverdag:

Hos oss vil du bli en del av en fremtidsrettet og trygg arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø. Du vil oppleve både faglig og personlig utvikling som en del av en sammensveiset og inkluderende gjeng som er opptatt av å skape trivsel og mestring sammen på arbeidsplassen. Som Teknisk Sjef i Pharma Marine vil du ha en viktig rolle i videreutviklingen av vår tekniske avdeling og fabrikken vår på Terøya. Du vil lede en avdeling bestående av seks faglig dyktige og engasjerte medarbeidere som brenner for sitt fagområde. Denne rollen vil by på varierte arbeidsoppgaver og et stort ansvar for vår videre vekst. Noen av dine viktigste arbeidsoppgaver vil være:

  • Overordnet ansvar for selskapets tekniske installasjoner
  • Ta eierskap i prosessen med å optimalisere og videreutvikle produksjonslinjene i fabrikken
  • Ansvar for å følge opp og utvikle teknisk avdeling både i daglig drift og gjennom prosjekter
  • Være en fremtidsrettet, tydelig og samlende leder for teknisk avdeling
  • Lede både interne og eksterne prosjekter
  • Bidra til videreutvikling av tekniske systemer
  • Systematisere all dokumentasjon

 

Hvem er du?

Vi tror du vil trives hos oss hvis du er en pålitelig og fremoverlent leder som ønsker å være med på å bygge og utvikle selskapet for videre vekst. Du er en nysgjerrig, innovativ og uredd person som ser løsninger der andre ser hindringer. Vi ser også for oss at du er en samlende og tålmodig lagspiller som er opptatt av å spille hverandre gode. For at du skal kunne lykkes i rollen har du prosjektleder- og ledererfaring fra lignende bransje samt erfaring med å bygge og videreutvikle produksjonslinjer. I tillegg har du utdannelse på master eller bachelor nivå, eller annen relevant bakgrunn.

 

Kjenner du deg igjen i dette?

Grip sjansen og send oss en søknad!

 

Espen Sundgot
Espen Sundgot Management Consultant Yapril AS
Espen Sundgot
Espen Sundgot Management Consultant Yapril AS
Ingrid Solibakke Langva
Ingrid Solibakke Langva Analysis & Research Consultant Yapril AS
Ingrid Solibakke Langva
Ingrid Solibakke Langva Analysis & Research Consultant Yapril AS
Ingrid Solibakke Langva
Ingrid Solibakke Langva Analysis & Research Consultant Yapril AS
Arbeidsgiver Pharma Marine AS
Stillingstittel Teknisk sjef
Søknadsfrist Snarest
Arbeidssted Søvik

Pharma Marine AS

Familien Gjendemsjø har vært nyskapende i generasjoner. Lauritz, far til Leif Kjetil grunnleggeren av Pharma Marine, var en pioner innen fiske- og fiskeforedlingsindustrien og har alltid sett viktigheten av å utnytte alt vi høster fra naturen - et mantra som hans etterkommere ble lært opp i og som fortsatt er grunnlaget av Pharma Marine-filosofien. Vår historie dekker aktiviteter og erfaringer fra havfiske og båtbygging til etablering av fabrikker for produktutvikling, produksjon, salg og distribusjon av ulike marine produkter. Vi er takknemlige for historien vår og hvor den har tatt oss. Hver del av vår historie har formet oss til å være et innovativt og nyskapende selskap. Hos Pharma Marine jobber vi hele tiden med å finne nye og forbedrede teknologier og prosesser for å produsere førsteklasses omega-3-produkter i forskjellige former.