Yapril kjenner næringslivet på nordvestlandet godt og vil gjerne høre fra deg!

Enten du jobber eller studerer, så må du innrømme at du lengter hjem eller har et ønsker om å oppleve en ny plass? Her på Nordvestlandet har du fjell og natur rett utenfor døren, sjøen lett tilgjengelig og ikke minst nye bekjentskap, familie og venner. Næringslivet på Nordvestlandet byr på fremtidsrettede og innovative bedrifter som hver dag bidrar til at vår region vokser. Verden er i konstant endring og her er det intet unntak. Mange bedrifter og industrier møter sine paradigmeskifter og er stadig på jakt etter ny kompetanse.

Vi i Yapril kjenner næringslivet godt og vi jobber kontinuerlig med å finne de beste folka. Kanskje er det deg?

Mandag 13. november kl. 17:00 kommer vi til Radisson Blu Royal Garden hotell i Trondheim i med Bli med hit.  

Få din gratisbillett her:
https://www.aalesund-chamber.n...


Let etter drømmejobben før du flytter

Det er mye som skal ordnes når man velger å flytte på seg. Alt fra bytte av bolig, kanskje ny bil og ikke minst ny jobb. Rekkefølgen kan være vanskelig, for helst skal alt skje samtidig! Vi anbefaler derfor alle som vurderer å flytte til ny plass, å finne jobben først. Har du jobben, kan skuldrene senke seg og økonomien er sikret. Du får bedre oversikt over hvilke boliger du har råd til og ikke minst hvor lang reisetid til arbeidsplassen du må beregne.


Bruk oss i Yapril

Det finnes mange stillinger som publiseres, men langt fra alle. I tillegg kan det være lett å bli nyforelsket i en potensiell arbeidsgiver uten å egentlig vite om det er en god match. Vår jobb i Yapril er å finne de kandidatene som kan lykkes best i forskjellige roller, slik skaper vi suksess for deg som kandidat og for arbeidsgiver. Det kan være vi har flere stillinger som er relevant for en person med din bakgrunn, og vi i Yapril kan sammen med deg finne den gode matchen. 


Bli varslet

Selv om vi kanskje ikke har drømmejobben til deg akkurat nå, kan det være vi jobber med drømmearbeidsgiveren din eller snart gjør det. Det er ikke sikkert du er helt klar til å flytte helt ennå heller, men du vet det vil skje etterhvert.

Bli varslet om nye stillinger


Registrer CV for fremtidige jobbmuligheter

Vi er fullt klar over at det kanskje ikke alltid passer å bytte jobb, men om du ligger i vår CV-database over tid, vil vi kunne følge din utvikling og du vil bli kontaktet når vi har konkrete stillinger som passer din profil.

Registerer CV


Følg oss på sosiale medier 

Skjermbilde 2023-04-03 kl. 17.01.51.png
Skjermbilde 2023-04-03 kl. 17.02.10.png
Skjermbilde 2023-04-03 kl. 17.02.23.png