Personvernerklæring

Personvern og håndtering av personlig informasjon

Yapril AS er dataansvarlig for den personlige informasjonen du sender inn i søknaden din gjennom rekrutteringssystemet, Talent Recruiter levert av HR Manager. Se Retningslinjer for bruk av HR Manager lenger ned på siden for ytterligere informasjon.

Når du søker på en stilling gjennom rekrutteringssystemet, aksepterer du at vi registrerer og samler inn de personlige opplysningene du gir oss i søknaden din med informasjon som kan inkludere videopresentasjon og bilder i din CV og ellers.

Vi kan dele søknaden din med de av våre ansatte som er involvert i rekruttering og tredjeparter som bistår oss i rekrutteringsprosessen, inkludert rekrutteringsselskaper, tilbydere av personlighetstester, osv.

Vi beholder søknaden din og all annen informasjon du har gitt oss inntil søknadsprosessen er fullført og i en påfølgende periode så lenge vi anser søknaden din som relevant for oss, men under ingen omstendigheter lenger enn 12 måneder.


Ja, vi bruker Google Analytics og Hotjar

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyene Google Analytics og HotJar. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.


Informasjonskapsler
Navn: _ga
Utløpstid: 2 år
Brukes til: å skille mellom unike, anonyme brukere – og henter inn informasjon om adferd.

Navn: _gat
Utløpstid: 10 min
Brukes til: å bremse forespørselfrekvensen, og begrense innsamlingen av data på nettsteder med høy trafikk.


På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.


Retningslinjer for Yapril AS bruk av HR Manager

Yapril AS (heretter "vi", "vår", "oss") er dataansvarlig for den personlige informasjonen du sender søknaden til gjennom rekrutteringssystemet, HR Manager. HR Manager AS er behandlingsansvarlig i forhold til det brukte rekrutteringssystemet. Du kan lese mer om HR Manager her.

Bruk av din personlige informasjon:
Din personlige informasjon er samlet utelukkende basert på ditt frivillige samtykke og behandles og lagres kun for å kunne håndtere søknaden din.

Som en del av rekrutteringsprosessen kan vi også søke etter ytterligere informasjon om deg på internett, inkludert sosiale medier.

I tillegg kan vi dele dine personlige opplysninger med offentlige og rettslige myndigheter dersom vi er forpliktet til å formidle dine personlige opplysninger til dem.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt.

Dine rettigheter:
Du har alltid rett til å få tilgang til personlig informasjon vi behandler som angår deg, og å be om korreksjon av slike data hvor det er nødvendig.

Hvis du ønsker å utøve dine rettigheter, vennligst kontakt oss ved å bruke e-posten.

Hvordan du kan kontakte oss:
Yapril AS
Keiser Wilhelmsgate 24/26
92295786
espen.sundgot@yapril.no

Om du skulle være uenig i vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte:
Datatilsynet
Register no. 974 761 467
Address: PO Bos 8177 Dep, 0037 Oslo, Norway
Phone: +47 22 39 69 00
Email: postkasse@datatilsynet.no

» HR Manager Talent Solutions Cookie Policy